Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπακαγιόκο: «Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο αν δεν πάρεις το θετικό αποτέλεσμα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιοκό μίλησε για το ματς με τον Αρη, όπως και για τους λόγους για τους οποίους ήρθε στον ΠΑΟΚ.

«Είμαι απογοητευμένος, όπως και όλη η ομάδα και ο κόσμος. Ήμουν ενθουσιασμένος που ξεκίνησα βασικός σε ένα ντέρμπι, όμως στο τέλος είμαι στεναχωρημένος για την ήττα. Ήταν ένα χτύπημα για εμάς. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω» τόνισε.

Για το τι δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Ο Άρης είχε μία και έβαλε γκολ. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε σήμερα».

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έπαιξε καλά και σήμερα και στην Τουρκία. Όμως, στο ποδόσφαιρο πρέπει να κερδίζεις. Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο αν δεν πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν σκοράρεις, υπάρχει πρόβλημα».

Για το τι τον έφερε στην Ελλάδα και για το πότε θα φτάσει το 100%: «Είναι απλό, ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαίο κλαμπ και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ! Δεν είμαι στο 100%. Όμως, πιστεύω πως αν πάρω μερικά παιχνίδια στα πόδια μου, θα φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα».

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες είναι καλές. Και ο σημερινός μας αντίπαλος, αν και είχε μια ευκαιρία, έκανε αυτό που στόχευε. Το πρωτάθλημα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version