Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπακαγιόκο: Πόσο… ποδόσφαιρο έχει ακόμη μέσα του;

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αποκτά όποιον παίκτη θέλει. Προσπαθεί όμως, όσο μπορεί να αποκτά τους καλύτερους από τους εφικτούς παίκτες που είναι εντός στο βεληνεκές του.

Και επειδή είναι υποχρεωμένος να σέβεται όλους τους πόρους που έχει, συχνά αργεί. Διότι, δεν έχει την πολυτέλεια άλλων ομάδων να υπερκοστολογεί, χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες.

Ο Κόλεϊ είναι μία τίμια λύση, που δίνει αθλητικότητα που λείπει, με πενταετές μεταπτυχιακό στην καλύτερη χώρα για αμυντικούς, την Ιταλία. Είναι κάτι.

Ο Μπακαγιόκο είναι ό,τι κοντινότερο στον Μεϊτέ. Γεννήθηκαν στην ίδια πόλη με δυο μήνες διαφορά. Όταν ο Μπακαγιόκο πουλήθηκε στην Τσέλσι, η Μονακό πήρε τον Μεϊτέ!

Όταν ο δανεισμός του Μεϊτέ στην Μίλαν έληξε, οι ροσονέρι πήραν τον Μπακαγιόκο! Ίδιο στιλ, παρόμοια κορμιά, box-to-box παλιάς κοπής με βαρύ, αρχοντικό στιλ που έκανε μόδα ο Γιάγια Τουρέ. Συμπτωματικά, ένα από τα αδέρφια του Μπακαγιόκο λέγεται Σουαλιχό! Το ερώτημα είναι ένα: πόσο (καλό) ποδόσφαιρο έχει ακόμα μέσα του. Και από το πέρασμα του πέρσι στην Λοριάν όπου βρήκε καταφύγιο μαζί με τον απόκληρο Μπενζαμέν Μεντί έδειξε ότι έχει ακόμα ποδοσφαιρικό εγωισμό που τον τρέφει…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version