Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάνια Λούκα: «Θέλουμε ομίλους Conference League»

Δημοφιλή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα, Μίλοραντ Ντόντικ, για την πρόσκληση της ομάδας στο προεδρικό μέγαρο πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ευχαριστώντας τον παράλληλα και για την οικονομική του συνεισφορά τα προηγούμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης ανακοίνωσης, η αντίπαλος του Δικεφάλου υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι ο μεγάλος της φετινός στόχος είναι η «ιστορική παρουσία στους ομίλους του Conference League».

Όπως ανέφερε:

«Η Μπόρατς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μίλοραντ Ντόντικ , πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα, για την πρόσκληση στη δεξίωση, αλλά και για όλα όσα έκανε για να πραγματοποιηθούν τα ευρωπαϊκά μας όνειρα. Από τις πρώτες σελίδες της ιστορίας με τίτλο “Ευρωπαίος Μαχητής”, ο σύλλογός μας έλαβε μεγάλη υποστήριξη από τον Μίλοντ Ντόντικ, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα, ο οποίος αναγνώρισε τη σημασία της Μπόρατς ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά σύμβολα της Δημοκρατίας της Σέρπσκα.

Δεν υπάρχει επιτυχία στον αθλητισμό χωρίς επενδύσεις και ο σύλλογός μας, χάρη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρπσκα, έλαβε οικονομική ενίσχυση ύψους 12 εκατομμυρίων μάρκων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ετήσια εισροή τριών εκατομμυρίων μάρκων στον προϋπολογισμό του συλλόγου, η οποία παρασχέθηκε από τον Μίλοραντ Ντόντικ, αποτελεί σχεδόν το ήμισυ του συνολικού προϋπολογισμού μας για μία αγωνιστική σεζόν.

Η οικονομική υποστήριξη που λάβαμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρπσκα βοήθησε τον σύλλογό μας να επιστρέψει στην ομαλή λειτουργία του, αλλά και να συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξή του. Λύσαμε τα χρέη του παρελθόντος που ήταν μεγάλο βάρος, αλλά καταφέραμε και να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα χρέη και ο σύλλογος πληρώνει τακτικά μισθούς σε παίκτες, προπονητές και υπαλλήλους.

Οι εποχές που οι αγωγές για χρέη ερχόντουσαν στον σύλλογό μας από όλες τις πλευρές, από πρώην παίκτες μέχρι προμηθευτές, έχουν περάσει πολύ καιρό και χάρη στη μεγάλη υποστήριξη του Μίλοραντ Ντόντικ, σήμερα καυχιόμαστε για σταθερές δουλειές σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα, ο προϋπολογισμός της Μπόρατς είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων της Premier League και παρέχεται από τη διοίκηση του συλλόγου, τους χορηγούς και τον Μίλοραντ Ντόντικ, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα.

Ο προϋπολογισμός του συλλόγου είναι αρκετός για να παλέψουμε για τρόπαια στο εγχώριο ποδόσφαιρο, αλλά όχι για το μεγάλο βήμα μπροστά στην ευρωπαϊκή σκηνή για το οποίο ζούμε όλοι. Στόχος μας είναι το επόμενο διάστημα να συνεχίσουμε με τις επιτυχίες στο γήπεδο και να διευρύνουμε περαιτέρω τον κύκλο των χορηγών μας, παρέχοντας έτσι πρόσθετους οικονομικούς πόρους που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μία ακόμα πιο δυνατή ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.

Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται χρόνος, όπως μας πήρε χρόνο για να φτάσει η Μπόρατς στη σημερινή της θέση. Η Μπόρατς οφείλει ένα μεγάλο χρέος ευγνωμοσύνης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρπσκα για όλα όσα έχει κάνει για εμάς και είμαστε περήφανοι που στο πρόσωπο του Μίλοραντ Ντόντικ έχουμε βρει έναν ειλικρινή φίλο, που είναι έτοιμος να μας βοηθήσει με πράξεις, όχι μόνο λόγια, κάθε στιγμή και σε κάθε σελίδα της ιστορίας μας.

Προσπαθήσαμε να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη με τα αποτελέσματά μας και όλοι να είναι περήφανοι για εμάς, στο γήπεδο και στα παιχνίδια, για την συμπεριφορά μας και την προσπάθειά μας. Ο σύλλογός μας, αυτές τις μέρες, γράφει τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του και ζει το ευρωπαϊκό όνειρο, αλλά γνωρίζουμε ότι βασικός μας στόχος είναι η υπεράσπιση του τίτλου του Πρωταθλητή.

Ζούμε ευρωπαϊκά όνειρα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε μια ιστορική επιτυχία με τη συμμετοχή μας στη φάση των ομίλων του UEFA Conference League, που είναι ο στόχος που έχουμε θέσει, αλλά δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά όνειρα χωρίς επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Το ξέρουμε και από αυτό καθοδηγούμαστε.

Η επιθυμία όλων στην Μπόρατς είναι ο σύλλογος να συνεχίσει να προοδεύει μέρα με τη μέρα σε όλους τους τομείς και σας ευχαριστούμε, πρόεδρε της Δημοκρατίας Σέρπσκα, για άλλη μια φορά για όλα όσα έχετε κάνει για τον σύλλογο. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και θα είναι τιμή μας να είμαστε καλεσμένοι σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία