Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπεκάλι: «Να δούμε ποια ομάδα υποστηρίζει ο Άγιος Δημήτριος»

Στον απόηχο της εκτός έδρας νίκης που «καρπώθηκε» η Στεάουα Βουκουρεστίου δίνοντάς της συνάμα βαθμολογική «ανάσα» και ψυχολογία, μετατοπίζει την προσοχή της στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (03.10) για τη δεύτερη αγωνιστική στο League Phase του UEFA Europa League. Με το φίλαθλο κοινό της να ετοιμάζει ταξίδι για την Ελλάδα δεδομένων των εισιτηρίων που εξασφάλισε, το ρουμανικό κλαμπ θα έχει στο πλευρό του και τον Τζίτζι Μπεκάλι που προχώρησε σε νέες τοποθετήσεις ενόψει Δικεφάλου.

«Μετά την κλήρωση, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να πάω στον Άγιο Δημήτριο. Αν κληρωνόμασταν με τον ΠΑΟΚ, θα πήγαινα στην Θεσσαλονίκη. Περισσότερο πηγαίνω για την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, θα δούμε ποια ομάδα υποστηρίζει…», υποστήριξε χαρακτηριστικά ενώ ερωτηθείς για το αν επιλέγει τον εαυτό του ή τον Ράζβαν Λουτσέσκου, απάντησε: «Πιθανότατα ο Ράζβαν είναι καλύτερος άνθρωπος από μένα, δεν ξέρω. Θα δούμε…».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος των Ρουμάνων σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας προχώρησε και σε προβλέψεις αναφορικά με την πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη, έχοντας την αίσθηση πως η Στεάουα θα συγκεντρώσει 17 βαθμούς ενώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «θα τον κερδίσουμε ενώ με τη Μάντσεστερ θα φέρουμε εντός έδρας ισοπαλία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version