Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόρατς: Ζίζοβιτς και Κάβιτς μίλησαν για τις «μάχες» κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Έτοιμη για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του πρώτου ματς για τον Β’ προκριματικό του Champions League είναι η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με τον προπονητή, Μλάντεν Ζίζοβιτς να μιλά πριν από την αναχώρηση, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του Δικεφάλου, για να υπογραμμίσει ωστόσο ότι «κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την ελπίδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός μάχης για το πρώτο παιχνίδι είναι ο νέος παίκτης της ομάδας, Ντίνο Σκόρουπ, και ο Άλεξ Πίχλερ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Παράλληλα, οι Βόσνιοι θα πετάξουν για την Ελλάδα το πρωί της Τρίτης, ενώ αναμένεται να προπονηθούν και στο γήπεδο

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μπόρατς είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, είναι δεκαπέντε φορές πιο ακριβός από εμάς, έχει περισσότερους διεθνείς, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την ελπίδα, την επιθυμία, τη θέληση και την αφοσίωση μας. Τα παιδιά ζουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα κι αυτός ο αγώνας θα τους δώσει απάντηση για το επίπεδο που βρίσκονται, σε σχέση με το υψηλό επίπεδο ποιότητας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να έχουμε ελπίδες όταν επιστρέψουμε εδώ, για τη ρεβάνς στη Μπάνια Λούκα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό θαύμα, μαζί με τους φιλάθλους μας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Κάβιτς είπε:

«Πρέπει να έχουμε την ίδια εικόνα να με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Εγνατία. Να μπούμε με την ίδια αυτοπεποίθηση και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα του ευρωπαϊκού ονείρου. Η Μπάνια Λούκα ζει για την Μπόρατς αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ότι η υποστήριξη είναι η μεγαλύτερη που έχω βιώσει όσο είμαι εδώ. Αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο για να είμαστε καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία