Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπότο: «Μαζί θα το ξεπεράσουμε» (pic)

Το δικό του διαδικτυακό μήνυμα για το «γάζωμα» του αυτοκινήτου του στην Κροατία και το Όσιγιεκ, έστειλε μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα social media ο Ζοσέ Μπότο, ευχαριστώντας άπαντες για την κινητοποίηση και τα μηνύματα υποστήριξης που του έστειλαν.

Όπως αναφέρει ο Πορτογάλος:

«Αγαπητά μέλη και φίλαθλοι του Συλλόγου.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη μεγάλη υποστήριξη που έλαβα μετά το πρόσφατο περιστατικό με την επίθεση στο αυτοκίνητο μου.

Εκτίμησα πραγματικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, την ανησυχία και την αλληλεγγύη που βίωσα τόσο από τον σύλλογο, όσο και από τους αφοσιωμένους οπαδούς σας.

Τα μηνύματα υποστήριξης σας επιβεβαίωσαν την πίστη μου στη δύναμη και στην ενότητα του συλλόγου μας. Σε στιγμές σαν κι αυτές λάμπει το αληθινό πνεύμα του συλλόγου μας, και είμαι βαθιά ευγνώμων που είμαι μέρος του.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ειλικρινά την Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και τον Δήμαρχο του Όσιγιεκ για την υποστήριξη και την βοήθεια τους.

Η ενασχόληση και η ανησυχία τους ήταν ζωτική, και είμαι ευγνώμων για την αφοσίωση τους στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας όλων.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και στην ικανότητες της να ερευνήσει διεξοδικά αυτό το θέμα και να φέρει τους δράστες αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.

Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά για την αμέριστη υποστήριξη σας. Μαζί θα το ξεπεράσουμε και θα συνεχίσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η πρώτη… αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Έτοιμος για πρεμιέρα και επιστροφή στο χορτάρι ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή στη Super League 2, με...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version