Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπουρούκ: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στη σειρά τεσσάρων αγώνων»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ.

«Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Ως παιχνίδι, το νιώσαμε πολύ. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε πολλά για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που ήρθε να αμυνθεί» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό να βιώσουμε τον ενθουσιασμό αυτής της νίκης με τους οπαδούς μας. Όταν το παιχνίδι και οι οπαδοί είναι ενωμένοι, γίνεται πολύ πιο πολύτιμο. Όταν σταματούν, μερικές φορές πρέπει να τους βάλουμε στο παιχνίδι. Όταν σταματάμε, πρέπει να μας βάλουν στο παιχνίδι, Το παιχνίδι που παίζουμε είναι κάτι που όλοι οι παίκτες θα απολαύσουν. Προσπαθούμε να πάρουμε την μπάλα όταν την έχει ο αντίπαλος και προσπαθούμε να παράγουμε όταν έχουμε την μπάλα. Να έχεις την μπάλα, όχι να τη δίνεις στον αντίπαλο… Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει. Είναι ευχάριστο για τους παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο του αντιπάλου επιθετικά. Αυτό απόλαυσα περισσότερο στην εποχή μου ως ποδοσφαιριστής. Όταν οι παίκτες πιστεύουν στον εαυτό τους, βγαίνουν πολλά στο γήπεδο. Στο τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στραφήκαμε σε δύο επιθετικούς. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια. Γι ‘αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικούς σχηματισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version