Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπουρούκ: «Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ με έναν εξαιρετικό προπονητή»

Δημοφιλή

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας του League Phase του Europa League με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του παιχνιδιού.

Αρχικά είπε:

«To Εuropa League είναι στόχος μας. Θέλουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και για αυτό το λόγο θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, για τη Γαλατασαράι και την Τουρκία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τον ΠΑΟΚ γιατί παρακολουθούσαμε το περσινό Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει παρόμοια με πέρσι, παρότι έχει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι και το ρόστερ του. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή, τον γνωρίζουμε.

Οι παίκτες μου κι εγώ είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε την ίδια επιθυμία και το ίδιο κίνητρο. Κάναμε λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά ήταν αρχή της σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε δείξει την πραγματική μας δύναμη, σπάσαμε ρεκόρ και κερδίσαμε αγώνες. Ο στόχος μας τώρα είναι να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα, και θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας από την αρχή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για την επιστροφή του Ικάρντι και τη συνύπαρξη του με τους Οσιμέν και Μπατσουαγί:

«Θέλαμε να έχουμε τον Ικάρντι διαθέσιμο και κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, το ήθελε κι αυτός. Είναι στη διαδικασία της επιστροφής του μετά τον τραυματισμό. Φυσικά και μπορεί να παίξει μαζί με τον Οσιμέν, ίσως παίξουν ακόμα και μαζί με τον Μπατσουαγί.

Όσο για την απουσία του Μουσλέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Ο Μουσλέρα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως αρχηγός. Αλλά και ο Γιουνάι είναι ένας πολύ έμπειρος τερματοφύλακας. Έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιους αγώνες και τον εμπιστευόμαστε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επέστρεψε στις προπονήσεις η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ – «Κλείδωσε» το τελευταίο φιλικό

Επιστροφή στο Παλατάκι για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του...

Στην ίδια κατηγορία