Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπουρούκ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σε εξαιρετική φόρμα εμφανίζεται η επικείμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο League Phase του UEFA Europa League, Γαλατασαράι, έχοντας «καρπωθεί» μία σημαντική νίκη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Σουκρού Σαράτσογλου», σημειώνοντας το 6×6 στο τουρκικό πρωτάθλημα πριν υποδεχθεί τον Δικέφαλο την προσεχή Τετάρτη (25.09). Αφορμή δοθείσης από την επίδειξη δύναμης του αγωνιστικού του τμήματος, ο Οκάν Μπουρούκ (σ.σ προπονητής της Γαλατά) ξεκαθάρισε πως «πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ» με τη χθεσινή (21.09) εμφάνιση να μην εφησυχάζει τους Τούρκους.

Αναλυτικά όσα επισήμανε σε τοποθετήσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι με τη Φενερμπαχτσέ και την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδο. Υπάρχει πίεση πάνω μας. Υπάρχει απίστευτη πίεση σε μένα και στον πρόεδρό μας. Οι οπαδοί πιέζουν για το καλύτερο και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει επίσης να δώσουμε χρόνο στους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα.

Είμαστε περισσότερο ομάδα τώρα. Οι επόμενοι αγώνες θα είναι αγώνες όπου η απόδοσή μας θα ανέβει. Όταν κοιτάμε τον σύλλογο, υπάρχουν πολύ αξιόλογοι παίκτες. Έχουμε μια σημαντική ομάδα. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ευρώπη. Κάναμε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα. Το Europa League ξεκινάει. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένας νέος αγώνας ξεκινάει για εμάς την Τετάρτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ενθουσιασμός των Κόλεϊ-Μπακαγιόκο

Επιστροφή με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version