Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπράντον-Κωνσταντέλιας άγγιξαν το απόλυτο

Αναμφίβολα Μπράντον Τόμας και Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτέλεσαν δύο από τα σημεία αναφοράς του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τους δύο ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή να αγγίζουν το… απόλυτο όσον αφορά τις συμμετοχές. Ενδεικτικό πως ο ΠΑΟΚ έδωσε 58 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» αγωνίστηκαν στις 55 από τις 58 αναμετρήσεις που έπρεπε να φέρει εις πέρας ο Δικέφαλος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από κοντά βέβαια ακολούθησαν ο Στέφαν Σβαμπ με 54 συμμετοχές, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που μαζί με τον Τόμας Κεντζιόρα δήλωναν ανελλιπώς παρόντες στις αρχικές συνθέσεις με 52 και οι Οζντόεφ-Τάισον με 50, συμπληρώνοντας μια εξάδα παικτών που είχαν 50+ εμφανίσεις την φετινή σεζόν.

Γίνεται αντιληπτό πως με δεδομένο το «τριπλό» ταμπλό του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου «άνοιξε» το ρόστερ του, τοποθετώντας στην εξίσωση σχεδόν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είχε στο έμψυχο δυναμικό του, καταθέτοντας εξαιρετικά δείγματα προπονητικής ευφυίας που συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version