Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπράτσος: «Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε, αλλά στο δεύτερο… κερδίσαμε»

Δημοφιλή

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, επιχείρησε στις δηλώσεις του να αιτιολογήσει τα δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα, που έδειξε η ομάδα του στο ματς της Τούμπας.

«Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε, αλλά στο δεύτερο κερδίσαμε» σχολίασε αρχικά, και συνέχισε: «Εμείς σε σχέση με τον αντίπαλο, δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ροτέϊσον και μας έλειψε και πολύ ενέργεια. Δεν είμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ και αυτά καθόρισαν το παιχνίδι. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν πιο απειλητικοί και σίγουρα ο αντίπαλος ήταν πιο χαλαρός».

Για την συνέχεια και για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν θα τα παρατήσουμε, είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους. Δεν πρόκειται να χάσουμε την περηφάνια μας ακόμα και μετά από αυτή την ήττα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου για το δεύτερο ημίχρονο. Θα ξεκουραστούμε τις επόμενες ημέρες και θα συνεχίσουμε με στόχο να δώσουμε τα πάντα».

 

 



Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Αποφεύγω να μιλάω για παίκτες μου, αλλά ο Κοτάρσκι…»

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με το Βόλο. Αναλυτικά όσα...

Στην ίδια κατηγορία