Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί ο ΠΑΟΚ

Τον πρώτο του επίσημο αγώνα θα δώσει σήμερα (29/9, 20:30) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Super Cup. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Φώτη Τακιανού θα γίνουν από τη Ρόδο, όπου συμμετέχει ο Δικέφαλος. Οι «ασπρόμαυροι» τερμάτισαν πέρσι στην τέταρτη θέση της Basket League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τα φιλικά προετοιμασίας, όταν έκανε το 2/2 στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια». Πλέον, μετράει αντίστροφα για την επίσημη πρεμιέρα του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλλιθέας στη Ρόδο, με τον ΠΑΟΚ να έχει δύσκολο έργο απέναντι στους «πράσινους».

Η ομάδα ταξίδεψε στη Ρόδο χωρίς τον Σταύρο Σχίζα καθώς δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση της Πέμπτης και το αιμάτωμα που αποκόμισε στη γάμπα, δεν αφήνει περιθώρια να αγωνιστεί. Αντίθετα στη διάθεση του κόουτς επιστρέφει ο Τζαμάνι ΜακΝίς, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο στα δύο πρώτα φιλικά κι έπειτα τραυματίστηκε. Είτε κερδίσει ο ΠΑΟΚ είτε χάσει, αύριο (30/9) θα δώσει ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι είτε για τον μικρό είτε για τον μεγάλο τελικό του Super Cup.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Σκάιλερ Φλάτεν, Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμάνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Νίκο Τσιακμά, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Κωνσταντινίδη, Νίκο Αρσενόπουλο, Θοδωρή Σκουλαριώτη, Αριστοτέλη Σωτηρίου και Λαουρίνας Μπελιάουσκας.


Τελευταία νέα

Σπάνιο… φαινόμενο η «λευκή» ισοπαλία

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version