Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (3/1) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος φιλοξενεί στο γήπεδο της Ευκαρπίας τον Απόλλωνα Λάρισας για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη στις 14:45.

Ο Δικέφαλος είχε αρκετές μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας, καθώς το προηγούμενο παιχνίδι που έδωσε ήταν στις 22 Δεκεμβρίου. Τότε είχε σημειώσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία φιλοδοξεί να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, ώστε να παραμείνει πρωτοπόρος του βορείου ομίλου. Οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν δυναμικά σε αγωνιστική δράση, έχοντας ως απόντες μόνο τους τραυματίες Σαλαμούρα και Αποστολόπουλο.

Ο Γκαρσία συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το σημερινό παιχνίδι τους Γιάννη Μιχαηλίδη και Νικολά Κουαλιάτα. Στον αντίποδα, τα προβλήματα είναι πολλά για τους Λαρισαίους, διότι ανακοίνωσαν αποστολή για το ματς της Θεσσαλονίκης με 14 (!) ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο είναι τερματοφύλακες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μάροβιτς, Μορικέλι, Τασιούρας, Μιχαηλίδης , Κωττάς, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Κουαλιάτα, Γκορντεζιάν , Πανίδης, Τζίμας

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας: Οικονομόπουλος (T), Μπακαρός (T), Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Χαλάτσης, Χουμόλι, Κλιγγόπουλος, Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Μπεκιαρίδης, Διβανές, Μπαλογιάννης, Ζαχαράκης, Φουρκιώτης.


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία