Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Να τελειώσει με τρίποντο την χρονιά!

Αγώνα έχει σήμερα (28/12) ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κλείσει ιδανικά το 2022, αποσπώντας ένα ακόμη «τρίποντο».

Το αήττητο σερί των «ασπρόμαυρων» σε όλες τις διοργανώσεις είναι πέντε αγώνες και στόχος είναι να επεκταθεί κι άλλο πριν το τέλος του έτους. Νέες απουσίες, αλλά και επιστροφές μετράει ο ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Φιλίπε Σοάρες τέθηκαν νοκ άουτ για την αποψινή αναμέτρηση, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Γιάσμιν Κούρτιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν, επίσης, οι Κουαλιάτα και Τσαούσης, αλλά επέστρεψε στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Λύρατζης, μετά από αρκετές ημέρες που ήταν τραυματίας. Στον αντίποδα, οι Περιστεριώτες θα έχουν τέσσερις απόντες απόψε. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σουάρεθ, Κιβρακίδη και Μαυρομμάτη, ενώ απών θα είναι και ο Έντερ Γκονζάλεθ, που θα εκτίσει την τιμωρία μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάντας Ανδρέας (Αχαϊας) και Καραγκιζόπουλος Ιωάννης (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας). Στο VAR θα βρεθούν οι Μανούχος Ευάγγελος (Αργολίδας) και Σαμοϊλης Δημήτριος (Αθηνών).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κάργας, Νάσμπεργκ, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντoύγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version