Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νάρεϊ: «Σα να βρήκαμε νέα ενέργεια»

Ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντική νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με 0-2. Ο Κάλεντ Νάρεϊ ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, καθώς ο Γερμανός εξτρέμ σκόραρε ένα τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ για χιλιοστά, ενώ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ με εκτέλεση φάουλ στον Νέλσον Ολιβέιρα για το 1ο γκολ του Δικεφάλου. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντική νίκη επειδή το να ξεκινάς καλά φέρνει μια ωραία ατμόσφαιρα στην ομάδα και θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά. Δεν μας ένοιαζε πως θα κερδίσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει 4 νίκες στα τελευταία ματς πρωταθλήματος και 5 μαζί με το Κύπελλο είπε:

«Είναι σα να βρήκαμε νέα ενέργεια. Μετά το ματς με την ΑΕΚ ήρθαμε πιο κοντά και μιλήσαμε όλοι μαζί. Αλλάξαμε πράγματα, ανεβάσαμε την ένταση μας και δουλέψαμε ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός εκτός έδρας δεν είναι ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω παίξαμε καλά και αξίζαμε αυτή τη νίκη».

Για το αν το να δίνει ασίστ και να σκοράρει του προξενεί τα ίδια συναισθήματα, αλλά και για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ ανέφερε:

«Είναι το ίδιο συναίσθημα, το γκολ που ακυρώθηκε ήταν οριακό, αλλά όταν κερδίζουμε δεν με νοιάζει ποιος σκόραρε, με νοιάζει το γεγονός πως ήρθε η νίκη».



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version