Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Νάσμπεργκ: «Η δουλειά συνεχίζεται» (pic)

Δημοφιλή

Αγχωτική πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό κατόπιν του ευρωπαϊκού του αποκλεισμού από τη Μάλμε στο UEFA Champions League, με τους «ασπρόμαυρους» να «καρπώνονται» το τρίποντο (3-2) εκκινώντας με θετικό πρόσημο την πορεία τους στη φετινή Stoiximan Super League. Αφορμή δοθείσης από την ενεργοποίησή του σε ρόλο βασικού, ο Ιβάν Νάσμπεργκ προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση κατόπιν λήξης της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Σερραίους, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «πάμε βήμα βήμα και η δουλειά συνεχίζεται».

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του Ιβάν Νάσμπεργκ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivan T.F Näsberg (@ivan.tfn)

«Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω όποτε κληθώ. Δεν νιώθω όπως το λέτε ως άνθρωπος ειδικός αποστολών. Εγώ πάντα δίνω τα πάντα για την ομάδα. Αυτό που πρέπει να κρατήσει από πέρσι ο ΠΑΟΚ είναι το καλό κλίμα και τα υπέροχα αποδυτήρια. Για μένα είναι τα καλύτερα αποδυτήρια που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Ο ένας βοηθάει και σπρώχνει τον άλλον κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διατηρήσουμε» επισήμανε ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά τη λήξη της αναμέτρησης ενώ αναφορικά με την ενδεχόμενη μετακίνηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλσμπουργκ, πρόσθεσε ότι:

«Δεν ξέρω αν θα φύγει, αλλά αυτό που έχω να του πω είναι να συνεχίσει να δουλεύει και να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Είναι ταπεινός και του εύχομαι να πάει ακόμα παραπέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία