Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα δημοσιεύματα για Κουλιεράκη από Τουρκία

Δημοφιλή

Την χθεσινή (22/12) ημέρα ξεχώρισε η είδηση, που κυκλοφόρησε στις τουρκικές ιστοσελίδες, πως η Φενέρμπαχτσέ ενδιαφέρθηκε να μάθει την τιμή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος στην Ευρώπη. Η Φενερμπαχτσέ θέλει να μπει δυναμικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ψάχνει αμυντικό και επιθετικό στα μισά της σεζόν, με το βλέμμα της να στρέφεται στον Κουλιεράκη.

O ΠΑΟΚ, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο, κοστολογούν τον νεαρό αμυντικό στα 15 εκατομμύρια ευρώ και δεν συζητούν για μικρότερο ποσό. Το ποσό των 15 εκατομμυρίων δεν άρεσε καθόλου στους Τούρκους, οι οποίοι αναφέρουν πως με τόσα χρήματα μπορούν να αγοράσουν τον Ντανίλο! Βέβαια, το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον αριστεροπόδαρο στόπερ του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται και αποτελεί θέμα συζήτησης μόνο στη γειτονική χώρα.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία