Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα μέτρα: Άψογοι οι ΠΑΟΚτσήδες!

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός πράξη πρώτη στην Τούμπα και ήττα για τους «ασπρόμαυρους» με ευμετάβλητο σκορ που θα κληθούν να ανατρέψουν προσεχώς στη Λεωφόρο, παρουσία φίλαθλου κοινού δεδομένης της λήξης του ορίου που είχε δοθεί από την κυβέρνηση για «λουκέτο» στις κερκίδες. Βάσει της νέας νομοθεσίας αναφορικά με το άνοιγμα των θυρών, όλα στην Τούμπα ήταν προσαρμοσμένα γύρω από τις προαπαιτούμενες οδηγίες, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν οχυρώσει τα πέριξ του σταδίου με ενισχυμένη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων και δίχτυ μπροστά από τις θύρες 1-2-3.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, στο ματς της Τετάρτης κόντρα στους «πράσινους» που επί της ουσίας αποτέλεσε το πρώτο μετά από δύο μήνες, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 450 έλεγχοι ταυτοπροσωπίας, χωρίς να βρεθεί παράβαση. Δείγμα του ότι ο κόσμος δείχνει να αντιλαμβάνεται -ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί- την ανάγκη να προφυλαχθεί η Τούμπα.

Κάτι που επισημάνθηκε και από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κάνοντας λόγο για άψογη συμπεριφορά από τους φιλάθλους, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος προσπαθήσει να βλάψει την ομάδα θα θεωρηθεί προβοκάτορας. Έχουμε χρέος σε ένα ακόμα παιχνίδι να προστατεύσουμε το γήπεδο μας, το σπίτι μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία