Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα σενάρια από Γερμανία για Κουλιεράκη

Δημοφιλή

Νέος κύκλος αναφορών από γερμανικά ΜΜΕ φέρνει εκ νέου στο επίκεντρο το ενδιαφέρον που διατηρεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη σε σημερινά (26.07) δημοσιεύματα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως οι «αετοί ψάχνουν νέες προσθήκες στο δυναμικό τους και έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον Χανιώτη στόπερ».

Συγχρόνως τονίζεται και η μεγάλη ζήτηση που έχει στην αγορά ο 20χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, με τον Μάρκος Κρόχε να «έχει κάνει μια προσφορά δέκα εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση», όπως αναφέρει η διαδικτυακή πύλη Relevo κάτι που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει δεδομένου πως δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της.

Από πλευράς γερμανικού Τύπου δίνεται και μία «υπενθύμιση» στις προηγούμενες προσπάθειες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να υπογράψει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, διευκρινίζοντας πως «τον περασμένο χειμώνα οι προσφορές που κατέθεσε απορρίφθηκαν από τους ασπρόμαυρους που απαίτησαν περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ εκείνη την εποχή, ένα ποσό που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει. Τώρα, με μια νέα προσφορά, ο αθλητικός διευθυντής Μάρκος Κρόχε ελπίζει να μπορέσει τελικά να κλείσει τη συμφωνία».

Άξιο αναφοράς πως από τα δημοσιεύματα απομονώνεται συν τοις άλλοις το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και συνεπώς «οι Αετοί δεν είναι μόνοι στην κούρσα για τον ταλαντούχο Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αθλητικού περιοδικού Kicker, η Στουτγκάρδη έχει βάλει στο μάτι επίσης τον Κουλιεράκη. Οι Σουηβοί, οι οποίοι θα παίξουν στο Champions League την επόμενη σεζόν, θα μπορούσαν να κερδίσουν πόντους σε ενδεχόμενη επιλογή του. Η Στουτγκάρδη αναζητά επειγόντως ενισχύσεις στο κέντρο της άμυνας μετά τις αποχωρήσεις των Ίτο και Βάλντεμαρ Άντον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία