Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Νέες αναφορές για το μέλλον του Μπρέιθγουεϊτ στην Ισπανία

Δημοφιλή

Τελειωμό δεν έχουν οι αναφορές του ισπανικού τύπου για την περίπτωση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, με το όνομα του μεταγραφικού στόχου των πρωταθλητών Ελλάδας να είναι ιδιαιτέρως «καυτό», μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του από την Εσπανιόλ ως ελεύθερος.

Οι Ισπανοί έχουν βάλει στο παιχνίδι και τη Σεβίλλη, ενώ όσον αφορά το ενδιαφέρον της Βαλένθια, που αναζητά τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Ούγκο Ντούρο στην κορυφή της επίθεσης. Πιο προσιτός οικονομικά είναι ο Ράφα Μιρ, αλλά η περίπτωση του Μπρέιθγουεϊτ είναι αυτή που έχει απασχολήσει τις «Νυχτερίδες» σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Cadena Ser, ιστοσελίδα υπογραμμίζει πως η διαφορά μεταξύ Βαλένθιας και Δανού φορ είναι μεγάλη, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αξιώνει «καθαρές» αποδοχές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε σεζόν, με τον συντάκτη να σημειώνει πως «ο μισθός αυτός θα κατέστρεφε τη Βαλένθια, που είναι αναγκασμένη να κινείται για μεταγραφές, μόνο με τα χρήματα που εξοικονομεί από πωλήσεις κι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

FORZA με αποκαλύψεις για όλα

Η FORZA έκανε το μεγάλο βήμα καινοτομώντας στο χώρο του Αθλητικού Τύπου To Σάββατο 6 Ιουλίου (και όλη την εβδομάδα)...

Στην ίδια κατηγορία