Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Νέες αναφορές στην Ιταλία για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Για ακόμα μια ημέρα με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι ασχολούνται τα ΜΜΕ της Ιταλίας, αναφορικά με το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον ποριτέρε των πρωταθλητών. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Κυριακής (30/6), οι Γενοβέζοι συνεχίζουν να έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Κροάτη τερματοφύλακα, σημειώνοντας πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ότι η πλευρά των Ιταλών προσπαθεί να συμπεριλάβει στο deal και τον Γεμπόα.

Οι Ιταλοί σημειώνουν ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τον Κοτάρσκι, υπενθυμίζοντας τις προ ημερών δηλώσεις του CEO της Τζένοα, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν θα πέσει η τιμή του εύκολα, με τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει ως αφετηρία τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα σημειώνουν ότι ο Κροάτης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της προετοιμασίας του Δικεφάλου, και πως ο «ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει μέχρι τα προκριματικά του Champions League». Τέλος, αναφέρεται πως η Τζένοα έχει φτάσει σε συμφωνία για την παραχώρηση του βασικού της τερματοφύλακα, Μαρτίνεθ, αντί 16 εκατομμυρίων στην Ίντερ κι εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις πλην του Κοτάρσκι, μιας και στις 8 Ιουλίου ξεκινά την προετοιμασία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η τηλεόραση θα βαφτεί «ασπρόμαυρη»!

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Kαι...

Στην ίδια κατηγορία