Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέο άκυρο του ΠΑΟΚ σε Τζένοα!

Αρνήθηκε ξανά πρόταση της Τζένοα ο ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τους Ιταλούς να επιστρέφουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προτείνοντας ένα ποσό αρκετά μακριά από τα «θέλω» και τις απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων». Ενδεικτικό πως κατέθεσαν πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ για μονοετή δανεισμό του Κροάτη κίπερ συν 4 για υποχρεωτική αγορά των δικαιωμάτων του την επόμενη αγωνιστική σεζόν (95%).

Από πλευράς ΠΑΟΚ τα δεδομένα για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι ξεκάθαρα διαμορφωμένα δεδομένου πως κάθε άλλο παρά διατεθειμένος εμφανίζεται να περάσει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με οποιοδήποτε κλαμπ εφόσον η τιμή εκκίνησης ενδεχόμενης πώλησής του δεν φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ που έχει ορίσει.

Άξιο αναφοράς δε πως ΜΜΕ της γειτονικής χώρας φωτογράφισαν την κατάσταση με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «η στάση του ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει όσον αφορά το ενδεχόμενο να μπουν στη συμφωνία και έμψυχα ανταλλάγματα και έτσι η Τζένοα θα πρέπει να ανέβει οικονομικά για να αγοράσει τον παίκτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version