Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέο Volkswagen ID.3 GTX με 286ps

Δημοφιλή

To Volkswagen ID.3 GTX έφτασε στη χώρας μα και αποτελεί την ισχυρότερη έκδοση του μικρομεσαίου ηλεκτρικού μοντέλου, με απόδοση 286 ίππους.

Το ID.3 GTX βασίζεται στο ID.3  και χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα και αποδίδει 210 kW (286 PS) με μέγιστη ροπή 545 Nm. Το σπορ μοντέλο επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε μόλις 5,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 km/h. Η μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 79 kWh προσφέρει έως και 603 km αυτονομίας και η οποία μπορεί να φορτιστεί σε σταθμούς ταχείας φόρτισης DC με έως 185 kW. Με αυτή την ισχύ, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί ξανά από το 10 στο 80% σε περίπου 26 λεπτά.

Σχεδιαστικά, το Volkswagen ID.3 GTX ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις του ID.3 υιοθετώντας μια διαφορετική σχεδίαση με ξεκάθαρη αναφορά στην οικογένεια GTX. Στο εμπρός μέρος υπάρχει διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρας, με μια νέα γρίλια εισαγωγής αέρα σε σχέδιο με ρόμβους . Αριστερά και δεξιά ο προφυλακτήρας περιορίζεται από νέα φώτα ημέρας που μαζί σχηματίζουν ένα X. Η μαύρη λωρίδα του πλαισίου οροφής σε συνδυασμό με τα μαύρα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέφτες και τις ζάντες 20 ιντσών υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα του.

Διαβάστε περισσότερα https://trcoff.gr/news/volkswagen-id-3-gtx

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία