Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέοι K-19: Στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή

Tην επιστροφή στην κορυφή μετά από τρεις σεζόν αναζητά η Κ-19 του ΠΑΟΚ, που άρχισε με νίκη τη φετινή περίοδο, επικρατώντας εκτός έδρας του Ατρόμητου.

Πέρσι οι νέοι του Δικεφάλου έχασαν για ένα βαθμό τον τίτλο από τον Ολυμπιακό, πρόπερσι είχαν τερματίσει πέντε βαθμούς πίσω από τους Πειραιώτες, ενώ την περίοδο 2021-22 είχαν αναδειχτεί τρίτοι (πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός).

Το φετινό ρόστερ (η πλειονότητα των παικτών είναι διεθνείς) διατηρεί το βασικό περσινό κορμό του, των παιδιών της γενιάς του 2006, στον οποίο προστίθενται οι γεννημένοι το 2007 και πρωταθλητές (με την Κ-17) την σεζόν 2023-24.

Στη διάρκεια της σεζόν, βέβαια, δεν αποκλείεται να αγωνιστούν με την Κ-19 τόσο παίκτες γεννηθέντες το 2005, οι οποίοι κατά βάση ανήκουν πια στον ΠΑΟΚ Β, όσο και ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2008.

Από την περσινή Κ-19 συνεχίζουν οι Βασίλης Νικολακούλης, Βαγγέλης Κιάτος (τερματοφύλακες), Κωνσταντίνος Πολυκράτης, Γεώργιος Κούπενος, Ευστάθιος Πανικίδης, Παναγιώτης Τσίτσκας, Αλκιβιάδης Αβράμπος, Γεώργιος Κοσίδης (αμυντικοί), Βασίλειος Παπαγεωργίου, Μάριος Καλαϊτσίδης, Γεώργιος Σαπάνης, Θεόδωρος Παπαευθυμίου (μέσοι), Δημήτριος Χατσίδης, Mανώλης Τσομπάνης, Γρηγόριος Πολιτάκης, Κωνσταντίνος Βρύζας και Ιορδάνης Κεσίδης (επιθετικοί). Ο πιο μικρός σε ηλικία από τους παραπάνω είναι ο Κοσίδης (γεννηθείς το 2007), ο οποίος πέρσι αποτέλεσε ουσιαστικά στέλεχος της Κ-17.

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στη φετινή Κ-19, που προωθήθηκαν από την περσινή Κ-17; Αυτά είναι οι Βασίλης Τσιντσόλης, Στάθης Μπελερής, Μιχάλης Πουρλιοτόπουλος (τερματοφύλακες), Κωνσταντίνος Βυρσωκινός, Παύλος Τσιότας, Δημήτρης Μπαταούλας, Γιάννης Καραγιαννίδης (αμυντικοί), Βασίλης Ελευθεριάδης, Μπέντρι Ντούνγκα, Θανάσης Παπανικόπουλος, Αντώνης Θεοδοσιάδης (μέσοι), Χριστόφορος Γκάλτσεβ, Γιάννης Τσιφούτης, Αντώνης-Παναγιώτης Τσίτσιλας και Πασχάλης Στύλος (επιθετικοί).

Νέο πρόσωπο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι ο Μαχαμαντού Μπαλντέ. Γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 2007, ο Σενεγαλέζος επιθετικός αγωνίζονταν μέχρι πέρσι στην Κύπρο με τη φανέλα της Πάφου.

Με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ 2 συνεχίζουν βασικά στελέχη της περσινής Κ-19, οι Βασίλης Πασαχίδης, Θοδωρής Καλόγηρος, Κωνσταντίνος Καστίδης Στέλιος Αλμασίδης Νίκος Δεληγιάννης, Αλέξανδρος Αδάμ, Γιάννης Γκιτέρσος, Ταξιάρχης Φίλων και Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ.

Μια… ξεχωριστή περίπτωση συνιστά ο Ανέστης Mύθου, ο οποίος θα αγωνίζεται και με την Κ-19, αλλά και με τον ΠΑΟΚ Β.

Από την άλλη, αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ο Μάριος Μπάμπουρας, όπως κι οι Αντόνιο Ζούμπι και Γιώργος Μπάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version