Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκησε μεν, δεν «καθάρισε» δε

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 το Βόλο στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου.

Στο πρώτο ημίχρονο έλειψε ο ρυθμός από τον ΠΑΟΚ και οι καλοί συνδυασμοί των παικτών του. Στο 14΄ ο Ντεσπόντοφ και στο 23΄ ο Μουργκ ανησύχησαν τον Κόστιτς, αλλά μέχρι εκεί. Το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα του Βόλου, μέχρι που στο φινάλε του πρώτου μέρους μια έμπνευση του Κωνσταντέλια έβγαλε από τα δεξιά τον Ντεσπόντοφ σε θέση βολής, αναγκάζοντας τον Κίτσο ν΄ ανατρέψει τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό. Ο Σβαμπ, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ξεγέλασε τον γκολκίπερ του Βόλου, ανοίγοντας το σκορ.

Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο β΄ μέρος, αν και ο Βόλος έδειξε διάθεση να βγει περισσότερες φορές μπροστά. Στο 69΄ ο Μωραΐτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο Ευαγγέλου υπέδειξε επιθετικό φάουλ του σκόρερ πάνω στον Βιεϊρίνια, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μέσω VAR. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Μωραΐτη έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Στο 82΄ το διαγώνιο σουτ του Μουργκ έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 89΄ η προσπάθεια του Κωνσταντέλια.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς. Σάστρε, Κεντζιόρα, Νέσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Οζντόεφ (65΄ Μεϊτέ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (65΄ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (75΄ Τόμας).

Βόλος: Κόστιτς, Κίτσος, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Τάχατος (46΄ Αλχο), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62΄ Μωραΐτης), Ενγκιν (58΄ Κόμπα), Ντέλετιτς (46΄ Ασλανίδης), Γκαρσία (85΄ Μπερτόλιο).



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version