Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκολιτς: «Στον πάγκο λόγω… ροτέισον ο Τσάλοφ»

Δημοφιλή

«Συναγερμό» φαίνεται πως προκάλεσε στη Ρωσία η επιλογή του προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Μάρκο Νίκολιτς, να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Φέντορ Τσαλόφ, εν μέσω των πληροφοριών που τον θέλουν πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, μετά από την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο 26χρονος φορ έμεινε στον πάγκο για την αναμέτρηση με την Νίνζι, με τους Ρώσους δημοσιογράφους να ρωτούν τον προπονητή της ομάδας του στρατού για την επιλογή του, σε δηλώσεις που παραχώρησε πριν από τη σέντρα. Ο Νίκολιτς απέδωσε την απουσία του Τσαλόφ, όπως και του Σάσα Ζντέλαρ από το αρχικό σχήμα στο… ροτέισον, χωρίς να πει κάτι για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε:

«Ο Φέντορ και ο ΖντΈλαρ μένουν στον πάγκο για λόγους ροτέσιον. Επιλέγουμε στο αρχικό σχήμα τους παίκτες που είναι καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε έναν πάγκο υψηλής ποιότητας σήμερα κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε την εικόνα μας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία