Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Τζωρτζίνης: «Η καλύτερη σεζόν μου με τον ΠΑΟΚ!»

Μια σεζόν που ξεκίνησε με δυσκολίες, κατέληξε με την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στους τίτλους μετά από χρόνια. Ο αθλητής των «ασπρόμαυρων» Νίκος Τζωρτζίνης μιλά στη FORZA για το πως βίωσε τη σεζόν. αλλά και τον πρώτο του τίτλο με τον Δικέφαλο στο στήθος, χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη του με τον ΠΑΟΚ.

Ποια τα συναισθήματα σου, με τη σεζόν να κλείνει για πρώτη φορά μετά από χρόνια με έναν τίτλο;

«Βρίσκομαι στην ομάδα τέσσερα χρόνια κι από τότε που ήρθα έψαχνα πάρα πολύ έναν τίτλο με την ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα για εμάς και το σύλλογο. Αρκετοί ήταν οι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο. Ήμασταν όλοι πολλοί συγκινημένοι που τα καταφέραμε».

Πως είδες την εξέλιξη της χρονιάς;

«Σίγουρα υπήρχε πίεση, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αν έβλεπε κάποιος μόνο τα ονόματα θα έλεγε ότι εμείς ήμασταν το φαβορί, αλλά δεν ήταν έτσι. Και η Δράμα και ο Δούκας είχαν εξαιρετικές ομάδες. Εμείς είχαμε μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, μετά το Νοέμβριο έγινε ένα μεγάλο restart στην ομάδα. Όλοι βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε. Βγήκαμε τρίτοι στην κανονική διάρκεια εκεί που δεν φάνταζε πιθανό. Πήραμε και το Κύπελλο και από εκεί που η σεζόν έμοιαζε δύσκολη, εξελίχθηκε στην καλύτερη μου με τον ΠΑΟΚ!».

Ο τελικός ήταν μια μικρογραφία της σεζόν; Με δεδομένο ότι βρεθήκατε πίσω στο σκορ αλλά καταφέρατε να επιστρέψετε;

«Είχαμε πίεση, όλοι ξέρανε το όνομα του ΠΑΟΚ και την ανάγκη για τον τίτλο, η Δράμα δεν είχε τίποτα να χάσει. Ο τελικός κάπως αντικατόπτριζε όλη τη χρονιά. Χάναμε για τέσσερα γκολ δέκα λεπτά πριν τη λήξη στον τελικό και κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρναμε. Αυτό κάνει ακόμα πιο… μάγκικη την επιτυχία. Δείξαμε ψυχικά αποτέλεσμα και προσωπικότητα για να κατακτήσουμε».

Τι πρόσημο βάζεις τελικά στη σεζόν;

«Θεωρώ ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν το πως ξεκίνησε. Είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά που έχω ζήσει εγώ στον ΠΑΟΚ. Πέραν της μεγάλης επιτυχίας του Κυπέλλου, κάναμε σημαντικές νίκες κατά τη διάρκεια της σεζόν, που μας έφεραν και τελικά στην τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ είχαμε την πίεση».

Πως καταφέρνετε να είστε ανταγωνιστικοί παρά την απόσταση στα μπάτζετ;

«Σίγουρα υπάρχει απόσταση τα μπάτζετ, ίσως και να έχουν στο μέλλον, αλλά εμείς πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Για τους περισσότερους είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ, τιμάμε τη φανέλα και δίνουμε τα πάντα. Μας βοηθάει και το καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα».

Τι κρύβει το δικό σου μέλλον;

«Ακόμα δεν έχουν γίνει κάποιες κινήσεις. Θέλω σίγουρα να ανέβω ατομικά, και μακάρι να γίνουν όλα όσο τον δυνατόν καλύτερα. Είναι νωρίς ακόμα, θα μιλήσουμε στο μέλλον».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Τώρα έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με τη σχολή μου, θα δώσω περισσότερο βάση σε αυτό ενόψει και των εξετάσεων του Ιουνίου. Παράλληλα θα δουλεύω και στο γυμναστήριο για να μείνω σε φόρμα ενόψει της επόμενης σεζόν. Αυτό δεν σταματάει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Λεβαδειακό

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού για την έβδομη αγωνιστική της Super League, όπου θέλει τη νίκη για...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version