Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Νωρίς νωρίς στη θέση κυνηγού o ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με δύο ήττες στο Γιουρόπα Λιγκ και πλέον μπήκε σε θέση κυνηγού για την πρόκριση στην φάση των νοκ άουτ.

Σ΄ αυτή την καινούρια διοργάνωση, με τα (ουσιαστικά) αχαρτογράφητα ύδατα, ο Δικέφαλος δεν ξεκίνησε καλά και πλέον θα πρέπει να αρχίσει να κάνει τους υπολογισμούς του για να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Φεβρουάριο.

Από την ώρα που δεν υπάρχει προηγούμενο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα φτάσει η πήχης στα σενάρια της πρόκρισης, είτε για την 8άδα, που οδηγεί απευθείας στους 16, είτε για την ενδιάμεση φάση για το 9-24.

Σύμφωνα με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που έχουν κάνει οι ομάδες, για την πρώτη 24άδα, μπορεί να είναι αρκετοί 10-11 βαθμοί, ήτοι, 3 νίκες και 1-2 ισοπαλίες.

Σ΄ αυτό το σενάριο, ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχασε έδαφος με την ήττα από τη Στεάουα, ωστόσο έχει μπροστά του έξι παιχνίδια για να συγκεντρώσει τους βαθμούς, που θα χρειαστούν για την πρόκριση.

Αν δει κανείς τη βαθμολογία, στην 24άδα είναι ομάδες με 1 και 2 βαθμούς, οπότε στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περιθώρια για να είναι ο ΠΑΟΚ στις θέσεις πρόκρισης.

Σε ότι αφορά την 8άδα, εκεί τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν πολύ, καθώς οι αρχικοί υπολογισμοί για 15-18 βαθμούς, ήδη για τον ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά το μάξιμουμ στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ο 8ος είναι ήδη στους 4 βαθμούς, τα “βαριά χαρτιά” της διοργάνωσης δύσκολα θα χάνουν βαθμούς από μικρούς αντιπάλους, οπότε για τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά η προσοχή στρέφεται στο 9-16, που δίνει τη ρεβάνς στην Τούμπα στην ενδιάμεση φάση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα κατά σειρά την Βικτόρια Πλζεν, την Φερεντσβάρος και την Σλάβια Πράγας, ενώ θα παίξει εκτός έδρας κατά σειρά με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίγα και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το πρόγραμμα είναι σίγουρα ευνοϊκό για τον ΠΑΟΚ, αρκεί φυσικά να εμφανιστεί στα γήπεδο ο… κανονικός ΠΑΟΚ και όχι η ομάδα που έχασε την Πέμπτη από τη Στεάουα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version