Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νωρίτερα στο Μάλμε ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί συνήθως ο ΠΑΟΚ να έφευγε από τη Θεσσαλονίκη μια μέρα πριν το εκάστοτε ευρωπαϊκό ματς, ωστόσο, αυτή τη φορά λόγω του μακρινού ταξιδιού και της ιδιομορφίας του αγωνιστικού χώρου στο Μάλμε ενόψει της πρώτης συνάντησης με τους Σουηδούς για μία θέση στα Play Off του UEFA Champions League αποφάσισε να φύγει από την Κυριακή (04.08). Συνεπώς, προπονήθηκε για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους τη σημερινή (03.08) μέρα σε μία προπόνηση που περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σε αναφορά της επισημαίνεται πως: Μία μέρα πριν η ομάδα αναχωρήσει για Σουηδία, η προετοιμασία συνεχίζεται, προκειμένου ο Δικέφαλος να εμφανιστεί έτοιμος στο Μάλμε και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (03.08) περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια 3 Vs 2, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στο τακτικό κομμάτι κι έπαιξαν παιχνίδια 7 Vs 7 υψηλής έντασης. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Την Κυριακή (04.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Μάλμε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version