Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νταλμπέρ, η πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ

Ένας Βραζιλιάνος που ανήκει στην Ίντερ, είναι αυτή τη στιγμή στην ψηλότερη θέση της λίστας του ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τον αριστερό μπακ. Πρόκειται για τον 30χρονο Νταλμπέρ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται και είναι διαθέσιμος,

Ο Νταλμπέρ είναι έξι χρόνια στην Ιταλία, η Ίντερ τον αγόρασε το 2017 με 21 εκατομμύρια από τη Νις, στο μεσοδιάστημα έπαιξε δανεικός σε Φιορεντίνα, Ρεν και Κάλιαρι και το πρόβλημα στη δική του περίπτωση είναι ουσιαστικά είναι ένα χρόνο εκτός αγώνων.

Ο Βραζιλιάνος έπαθε ρήξη χιαστών πριν ξεκινήσει η σεζόν με αποτέλεσμα να την χάσει ολόκληρη και να μην αγωνιστεί καθόλου με την Ίντερ. Το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι είναι στις 15 Μαΐου 2022, στο προηγούμενο πρωτάθλημα όταν με τη φανέλα της Κάλιαρι, στην οποία ήταν δανεικός αντιμετώπισε την Ίντερ, παίζοντας ως χαφ.

Το θετικό στην περίπτωσή του είναι πως ο Νταλμπέρ είναι ένας επιθετικός αριστερός μπακ, που παίζει όλη την πλευρά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στα χαφ, όπως συνέβη αρκετές φορές πέρσι με την Κάλιαρι.

Τα χαρακτηριστικά του έχουν ενδιαφέρον, ο παίκτης είναι ελεύθερος, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την υπόθεση κι εφόσον το αποφασίσει θα υπάρξει συνεργασία σε ιατρικό επίπεδο με την Ίντερ για τον φάκελό του.

Ψηλά στη λίστα των αριστερών μπακ είναι άλλα δύο ονόματα, το ένα είναι του Ραμάν Μπάμπα, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, οι απαιτήσεις του είναι γύρω στις 700 χιλιάδες το χρόνο και είναι μέσα στα όρια που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ.



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version