Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αήττητη μετά τον αποκλεισμό στην Τούμπα

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ διασταυρώθηκαν στην φάση των «16» του περσινού Conference League, με τους Κροάτες να επικρατούν 2-0 στο Μάξιμιρ και να βάζουν δύσκολα στους «ασπρόμαυρους» πριν την ρεβάνς στην Τούμπα.

Στον επαναληπτικό αγώνα, ο Δικέφαλος σάρωσε την ομάδα του Ζάγκρεμπ με 5-1 και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αποκλεισμός στη Θεσσαλονίκη δημιούγησε απογοήτευση και εκνευρισμό στους Κροατές που είχαν μείνει πίσω και στην κούρσα του κροατικού πρωταθλήματος, με τον τεχνικό της ομάδας, Σεργκέι Γιακίροβιτς, να φτάνει κόντα στην πόρτα της εξόδου.

Εν τέλη, ο Βόσνιος τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο της Ζάγκρεμπ και από εκει ξεκίνησε ένα αήττητο σερί που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 14 Μαρτίου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει παραμείνει αήττητη σε 19 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Γιακίροβιτς πανηγύρισε την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ, αφήνοντας πίσω τις Χάιντουκ Σπλιτ και Ριέκα, ενώ σήμερα (25/8) βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την είσοδο της στο League Phase του Champions League, καθώς επικράτησε στο πρώτο ματς της Καραμπάγκ με 3-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πιτσώτης: «Ξέρω πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες» (video)

Ο Δημήτρης Πιτσώτης είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β και ο Έλληνας νεαρός κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία