Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντουάρτε: «Αργούσαν αρκετά οι πληρωμές στον Άρη»

Δημοφιλή

Την καριέρα του στις χαμηλές κατηγορίες της Ολλανδίας συνεχίζει ο Λερίν Ντουάρτε, με τον πρώην μέσο του Άρη να μιλά σε τοπικό μέσο για τις δυσκολίες που συνάντησε στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και τη φιλία του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι αργούσαν αρκετά οι πληρωμές, και ότι αναγκάστηκε να βάλει δικηγόρους για να πάρει τα χρήματα του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν λίγο… τρελά τα όσα έζησα στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολη κατάσταση, δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου, αφού έπαθα κάκωση χιαστών στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα. Ήταν δύσκολο, αλλά το πέρασα με την οικογένεια μου.

Δεν πληρωνόμουν, δεν αγωνιζόμουν και υπήρχε ένας πρόεδρος που καθόριζε τα πάντα. Προσέλαβα δικηγόρους για να πάρω τα χρήματα μου, στον Άρη συχνά καθυστερούσα τις πληρωμές. Κάποια στιγμή, στον τρίτο χρόνο, συζητήσαμε με την οικογένεια μου και αποφασίσαμε να το τελειώσουμε όλο αυτό.

Η ζωή στην Ελλάδα ήταν καλή, αλλά στο ποδόσφαιρο με πήγε αρκετά βήματα πίσω. Στη Θεσσαλονίκη είναι και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά μας έκαναν έκαναν παρέα. Αν περνούν αυτά καλά, είναι πιο εύκολο να ξεχάσεις τα δικά σου προβλήματα».



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία