Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ για τα αστέρια ξεκινά!

Δημοφιλή

Η σεζόν 2024-2025 ξεκινά και επίσημα για τον ΠΑΟΚ, που σήμερα 24/7 ξεκινά τον δικό του αγώνα προς την πραγματοποίηση του μεγάλου του στόχου, αυτού της εισόδου στη League Stage του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί και θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση από τώρα. Μάλιστα, η πρόκριση δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League, αλλά αυτό στην παρούσα φάση δεν ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Έτσι, η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: «Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδης Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».

Οι Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης Σάστρε, Σβαμπ, Τάισον, Ντεσπόντοφ και Μπράντον έχουν σίγουρη τη θέση τους και για τρεις θέσεις δοκιμάστηκαν: στην άμυνα Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης για το δεξί στόπερ. Στα χαφ για τη θέση δίπλα στον Σβαμπ, Καμαρά και Τσιγγάρας, ενώ για τη θέση του 10αριού οι Κωνσταντέλιας και Μουργκ.

Από την πλευρά της η Μπάνια Λούκα δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι, αλλά είναι γνωστό πως λείπει ο Σκόρουπ.

Διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος Νταβίντ Σμάιτς, ενώ βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Γκάμπρονετς και Τόμας Τσέρνε, ενώ τέταρτος ο Ντέγιαν Μπάλατσιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία