Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

O Αλμέιδα δημιούργησε ξανά επεισόδιο!

Δημοφιλή

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικοί μήνες από όταν ο Ματίας Αλμέιδα σαν άλλος χουλιγκάνος έπιασε από τον λαιμό πιάνοντας από τον λαιμό αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βιαιοπραγήσει κατά ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά επειδή ο Δικέφαλος είχε κερδίσει την ομάδα του. Τότε ένας ολόκληρος μηχανισμός που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς προσπάθησε να τον βγάλει… άγιο και θέλοντας να ρίξει το φταίξιμο στον τότε CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Τέσσερις μήνες μετά ο Αλμέιδα λοιπόν έδειξε ξανά το ήθος του. Ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε για ακόμα μια φορά να διαχειριστεί τον αποκλεισμό της ομάδας από την άσημη ΝΟΑ και δημιούργησε ένα μεγάλο επεισόδιο.

Άξιο αναφοράς είναι πως για αυτό μίλησε και ο προπονητής της ΝΟΑ Ρούι Μότα, που έδειξε σε όλους ποιος είναι ο πραγματικός Αλμέιδα.

«Δεν ξέρω τι συνέβη! Ο Αλμέιδα ξαφνικά άρχισε να μου φωνάζει και να φωνάζει σε παίκτες μου. Άρχισε να μιλάει στον παίκτη. Είναι φυσιολογικό να έχουν νεύρα, είναι ένα μεγάλο κλαμπ, έχει μεγάλο μπάτζετ και ήθελε να προκριθεί».

«Καταφέραμε με καρδιά να προκριθούμε, έχουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Το καταλαβαίνω, είναι το πάθος του ποδοσφαίρου. Είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο, εύχομαι στην ΑΕΚ καλή επιτυχία».

Αυτό που προκαλεί όμως τεράστια εντύπωση είναι πως ο ρεπόρτερ της COSMOTE όχι μόνο δεν μετέφρασε όσα είπε ο προπονητής ΝΟΑ για αυτόν της ΑΕΚ, αλλά σημείωσε πως ο όσα είπε ο Μότα για τον Αλμέιδα είναι ψέματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κανονικά με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πρεμιέρα της Handball Premier ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διεξαγόταν χωρίς την παρουσία κόσμου...

Στην ίδια κατηγορία