Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

«Ο αντί-Κοτάρσκι της Τζένοα»

Δημοφιλή

Εντατικά με την υπόθεση διαφαινόμενης μετακίνησης του Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα ασχολείται ο Τύπος της γειτονικής χώρας δεδομένου πως πλέον στο επίκεντρο βρίσκεται η δεύτερη επιλογή του ιταλικού κλαμπ από τη στιγμή των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ. «Η διοίκηση της Τζένοα θεωρεί πως έχει εξαιρετική προοπτική, αλλά ο ΠΑΟΚ βάζει εμπόδια, όχι μόνο επειδή εκτιμούν την αξία του γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, αλλά κι επειδή θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιουλίου και τα προκριματικά του Champions League» επισημαίνουν οι Ιταλοί, προσθέτοντας εν συνεχεία πως:

«Η βασική εναλλακτική για τη Τζένοα είναι ο Πάου Λόπες, που αποχωρεί από τη Μαρσέιγ, για τον οποίο όμως υπάρχει ενδιαφέρον κι από την Κόμο, του φίλου του, Σεσκ Φάμπρεγας». Πάντως, για την ώρα αυτό που προκύπτει αναφορικά το υπαρκτό ενδιαφέρον της Τζένοα σύμφωνα με ρεπορτάζ της FORZA είναι η αίσθηση επιστροφής των Ιταλών στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να απέρριψε την πρόταση του ιταλικού για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι (3 εκατομμύρια συν τον Κέλβιν Γέμποα δανεικό), ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει. Μάλιστα, ο Δικέφαλος είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο σύλλογος από τη Γένοβα μέσω του μάνατζερ του Κροάτη κίπερ του μετέφερε πως θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση τόσο στον ίδιο, όσο και στον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρέμος: Πώς ξεκίνησε η έρευνα για φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα χρήματος

Dεσμευμένη παραμένει η κινητή και ακίνητη περιουσία του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου...

Στην ίδια κατηγορία