Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Ο Αντρίγια είναι πανέτοιμος για τελικό

Δημοφιλή

«Τελικός» ενόψει για τη Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων του Euro 2024 συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό και με νίκη κόντρα στη Δανία μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Οι Σέρβοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στους Δανούς, με μια προπόνηση το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6), δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες με πρωταγωνιστή και τον μεσοεπιθετικό των πρωταθλητών Ελλάδας, μαζί με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κρίσιμη αναμέτρηση με τους Δανούς είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης (25/6), στις 22:00. Φυσικά από την κατάληξη του παιχνιδιού θα κριθεί και το πότε ξεκινήσουν οι διακοπές του ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων» και το πότε θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε ως βασικός στα παιχνίδια με Αγγλία και Σλοβακία, ως δεξιός μπακ- χαφ, ενώ στο δεύτερο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το πρώτο μήνυμα του Κρούζερ στον κόσμο του ΠΑΟΚ (video)

Ο Ρόκι Κρούζερ είναι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του μπασκετικού ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να επισημοποιεί...

Στην ίδια κατηγορία