Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ο Αντρίγια επιστρέφει σπίτι

Η Δανία μπορεί να μην επικράτησε της Σερβίας, ωστόσο το μεταξύ τους 0-0 έδωσε στην παρέα του Έρικσεν το εισιτήριο για τους «16» του Euro. Η γηπεδούχος ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο απέναντί της έβρισκε τη συμπαγή άμυνα των Βαλκάνιων. Παρόλα αυτά, είχε τις ευκαιρίες της και μέχρι το 20λεπτο είχε κάνει δύο, με κορυφαία εκείνη του Μπα στο 16’ που ζήτησε και πέναλτι ο ίδιος, δίχως να συγκινήσει τον διαιτητή.

Τελικά γκολ πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τον Όλντερ Βίντ στο 23’, όμως αυτό ακυρώθηκε ορθά διότι η μπάλα είχε βγει άουτ μετά την εκτέλεση του κόρνερ. Όσο ο χρόνος κυλούσε προς το τέλος του 45λεπτου, τόσο λιγοστεύαν οι ευκαιρίες. Η Σερβία δεν έκανε ευκαιρίες αλλά δεν απειλούνταν και ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος, η Σερβία ήταν εκείνη που σκόραρε στο ξεκίνημα (53′), όμως ήταν σειρά της να δει το γκολ της να ακυρώνεται. Ο Γιόβιτς βγήκε σε πλάγια θέση, έκανε σουτ, αυτό κόντραρε στα σώματα και τελικά μπήκε στα δίχτυα, όμως ο παίκτης της Μίλαν ήταν εκτεθειμένος.

Η Δανία προσπαθούσε από πλευράς της να απειλήσει, αλλά δεν τα κατάφερνε να το κάνει με ουσία. Η φιλοξενούμενη από την άλλη άρχισε να παίρνει μέτρα και να προσπαθεί να βγάλει τελική, ζητώντας σε δύο περιπτώσεις πέναλτι για μαρκάρισμα στον Μίτροβιτς. Αμφότερες όμως δεν συγκίνησαν τον Λετεξιέ, που τόσο στο 78′ όσο και στο 83′ έδειξε «παίζετε».

Η Δανία προσπαθούσε από πλευράς της να απειλήσει, αλλά δεν τα κατάφερνε να το κάνει με ουσία. Η φιλοξενούμενη από την άλλη άρχισε να παίρνει μέτρα και να προσπαθεί να βγάλει τελική, ζητώντας σε δύο περιπτώσεις πέναλτι για μαρκάρισμα στον Μίτροβιτς. Αμφότερες όμως δεν συγκίνησαν τον Λετεξιέ, που τόσο στο 78′ όσο και στο 83′ έδειξε «παίζετε». Όσο ο χρόνος περνούσε, τα πράγματα δεν άλλαξαν και τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Η Δανία ισοβάθμησε με τη Σλοβενία αλλά είχε καλύτερο συντελεστή και επομένως τερμάτισε ως δεύτερη στον όμιλό της. Έτσι θα αγωνιστεί κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία, για τη φάση των «16» του UEFA Euro.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Η ενδεκάδα της Δανίας: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπα, Χιούλμαντ, Χέιμπιεργκ, Μάλε, Έρικσεν, Βιντ, Χέιλουντ.

Η ενδεκάδα της Σερβίας: Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Ίλιτς, Γκουντέλι, Α. Ζίβκοβιτς, Σάμαρτζιτς, Λούκιτς, Μίτροβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version