Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Αντρίγια… κινδυνεύει

Δημοφιλή

Στο εντός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League κατόπιν της διακοπής των υποχρεώσεων λόγω των εθνικών ομάδων, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με την φανέλα του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να αντικρίζει και κίτρινη κάρτα στο 36ο λεπτό.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι με αυτή την κάρτα που δέχθηκε έφτασε συνολικά τις δύο στο φετινό πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει ότι πλέον βρίσκεται στο όριο τιμωρίας για μια αγωνιστική. Εφόσον αντικρίσει ακόμη μια κάρτα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα αναγκαστεί να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο εξτρέμ να είναι ο πρώτος που φτάνει την φετινή σεζόν στο όριο τιμωρίας.

Στο αρχικό του σχόλιο μίλησε για το γεγονός πως έπιασε τις 200 συμμετοχές ο 28χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «ήθελα να το συνδυάσω με νίκη αυτό. Μακάρι να κάνω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται. Ήθελα να σκοράρω στο σημερινό παιχνίδι. Παίζω στην ομάδα που αγαπώ και θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ, θέλω να παίζω εδώ μέχρι να πεθάνω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία