Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Αντρίγια «υπέγραψε» την ανατροπή στο Αγρίνιο!

Δημοφιλή

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στο Αγρίνιο και νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-1, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5΄ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ χάρη στο μακρινό σουτ του Χατζηθεοδωρίδη.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ν’ αντιδράσει, έχοντας δοκάρι στο 12΄ σε εκτέλεση φάουλ του Μουργκ. Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν όμως φλύαρος και ουσιαστικά ακίνδυνος. Στο 35΄, μάλιστα, απειλήθηκε από τον Σενγκέλια, το σουτ του οποίου εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον Ζίβκοβιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι μετά από σουτ του Κωνσταντέλια.

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Λουτσέσκου αντικατέστησε τον Τζίμα με τον Σαμάτα. Στο 60΄ Κωνσταντέλιας σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ντεσπόντοφ, όπως τουλάχιστον αποφάσισαν οι διαιτητές VAR.

Tελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 72΄, όταν, μετά από προσπάθεια του Κωνσταντέλια, ο Σάστρε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζίβκοβιτς με σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ. Στο 80΄ ο Τορεχόν έβαλε δύσκολα στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος, όμως, κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

Και στο 90΄ ο Κωνσταντέλιας τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαλής, Μλάντεν, Στάγιτς, Λιάβας (81΄ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (81΄ Πέρες), Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (64΄ Ντουάρτε), Σενγκέλια (64΄ Ντίας), Πέδρο (81΄ Λομόνακο).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες (73΄ Οτο), Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο (63΄ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (81΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63΄ Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία