Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο απολογισμός λέει ότι πάει δυνατά για το δεύτερο σερί

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ βαίνουν προς ολοκλήρωση. Ως συνήθως, ολοκληρώνονται αργά, αλλά βλέποντας τι κάνουν και οι άλλοι, ίσως τους παίκτες που στοχεύει πια ο ΠΑΟΚ, δεν είναι και τόσο εύκολο να τους κλείσει πριν δύο μήνες. Είναι οι νόμοι της αγοράς.

Σ΄ ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, παίκτες όπως ο Μπόβε της Ρόμα, ο Κασαντέι της Τσέλσι κ.ο.κ. δεν πηγαίνουν ακόμη και με πολλά λεφτά, παίκτες όπως ο Κόλεϊ, δεν είναι φτηνοί τον Ιούνιο, ενώ παίκτες όπως ο Μπακαγιόκο, που έχουν ποσοστό ρίσκου, δεν τους κλείνεις τον Ιούνιο, γιατί περιμένεις μήπως βρεις κάτι καλύτερο. Έτσι είναι η αγορά…

Στο τέλος της ημέρας, και βλέποντας πως διαμορφώνεται το ρόστερ, αυτό που μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΠΟΛΥ πιο δυνατός από πέρσι, σε θεωρητικό επίπεδο. Έχασε Μεϊτέ – Κουλιεράκη, πήρε Μπακαγιόκο, Κόλεϊ, Τισουντάλι, Καμαρά, Τσάλοφ, αλλά και Σορετίρε – Γκόμες, δύο παίκτες – πρότζεκτ. Μιλάμε για σημαντική ποιοτική αναβάθμιση.

Με τους παίκτες που πήρε ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, γίνεται ξεκάθαρα μια ομάδα που θα διεκδικήσει με πολλή δύναμη το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός φαίνεται δυνατός και παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικός στο Γιουρόπα Λιγκ, γιατί το ρόστερ του έχει ποιοτικό βάθος.

Για τον στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ μια χαρά την έκανε τη δουλειά του και στο τέλος της ημέρας, το ταμείο θα βγάλει “ΟΚ!”.

Κάποιος θα πει, ναι αλλά αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως έχω ξαναγράψει, ο αποκλεισμός δεν σχετίζεται με τις μεταγραφές αλλά με την ετοιμότητα ενός πολύ δυνατού ρόστερ, αλλά ας μην ξανανοίξουμε αυτή τη συζήτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version