Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο Χατζόπουλος εξαντλεί τα περιθώρια!

Δημοφιλή

Έχοντας καεί από τον… χυλό (βλέπε Τακιανό) ο Θανάσης Χατζόπουλος φυσάει και το… γιαούρτι σε ότι αφορά τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το «καυτό» θέμα που απασχολεί τον Θανάση Χατζόπουλο με φόντο την επόμενη σεζόν, είναι ένα: Να κάνει την καλύτερη επιλογή σε ότι αφορά τον προπονητή που θα «χτίσει» τον νέο ΠΑΟΚ!

Με την επιλογή του Φώτη Τακιανού να αποδεικνύεται λανθασμένη σε πολλά επίπεδα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές του με υποψήφιους προπονητές και δεν δείχνει να βιάζεται να καταλήξει στον «εκλεκτό», γνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση θα «ακολουθεί» τον Δικέφαλο σε ολόκληρη τη σεζόν!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Μάλιστα, ο Θανάσης Χατζόπουλος λειτουργεί τις τελευταίες ημέρες με απόλυτη μυστικότητα, έχοντας εξωτερικεύσει στους συνεργάτες του την πρόθεσή του να μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους προπονητές, πριν κατασταλάξει σε αυτόν που διαθέτει το καλύτερο «πακέτο» για να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο μπάτζετ!

Οι προτάσεις που φτάνουν στο «Παλατάκι», είτε για Έλληνες είτε για ξένους τεχνικούς, είναι πάντως πολλές, με το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή να αναφέρει πως ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι… ντόπιος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Με νέα πρόσωπα στην Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ – Η αποστολή του Δικεφάλου (pic)

Τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει...

Στην ίδια κατηγορία