Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο Χόρχε Ουρτάδο θέλει το χρόνο του…

Τις δύο πρώτες του συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β έχει καταγράψει ο 21χρονος Χόρχε Ουρτάδο, που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Γουότφορντ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός επέστρεψε σε… επίσημη δράση μετά από επτά μήνες και πλέον, αφού για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στις 14 Φεβρουαρίου σε αγώνα της Τζίλινχαμ για τη Λιγκ 2 της Αγγλίας (4η κατηγορία της χώρας). Ο Ουρτάδο είχε σταθεί άτυχος στη θητεία του στην Τζίλινχαμ, μια και στην τρίτη του συμμετοχή τραυματίστηκε στο γόνατο, με συνέπεια να επιστρέψει στη Γουότφορντ (τον είχε παραχωρήσει δανεικό), προκειμένου ν’ ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Από αυτό και μόνο το γεγονός, ότι δηλαδή προέρχεται από μακρά απουσία από επίσημους αγώνες, προκύπτει ότι θα πρέπει να του δοθεί η αναγκαία πίστωση χρόνου. Συν, βέβαια, το ότι έχει έρθει σε ένα άγνωστο ποδοσφαιρικό- και μη-περιβάλλον, στο οποίο καλείται όσο πιο γρήγορα και άμεσα να προσαρμοστεί.

Τα καλά στοιχεία, βέβαια, στο παιχνίδι του δεν του λείπουν. Γρήγορος, απρόβλεπτος, εκρηκτικός, φέρνει συχνά τις αντίπαλες άμυνες σε δύσκολες καταστάσεις. Εχει καλές προοπτικές, τις οποίες, όμως, καλείται, έστω και σταδιακά, ν΄ αρχίσει να δικαιολογεί. Η βασική δουλειά του επιθετικού είναι το γκολ, κάτι που έλειψε από το… ρεπερτόριο του υψηλόσωμου (έχει ύψος 1,85 μ.) στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ 2 με τον Ηρακλή, αν και του παρουσιάστηκαν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στη Γουότφορντ ανήκει από τον Ιανουάριο του 2023, όταν η αγγλική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του από τη Ρεάλ Καρταχένα (οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2029), ο Ουρτάδο, ωστόσο, παρέμεινε στην πατρίδα του, συνεχίζοντας ως δανεικός στην Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν (δέκα συμμετοχές). Ακολούθησε και νέος δανεισμός, μια και στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ο Ουρτάδο βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, παίζοντας στην ομάδα της Νέας Υόρκης (πέντε συμμετοχές με τους μεγάλους κι άλλες πέντε με τους νέους).

Ας σημειωθεί ακόμη ότι ο Ουρτάδο είναι διεθνής με την εθνική νέων της Κολομβίας, μετρώντας τρία γκολ σε 20 συμμετοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ολη η σημερινή δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πολλά γκολ επιφύλασσε η ημέρα στα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλα τα αποτελέσματα κι οι σκόρερ στους σημερινούς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version