Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ο ελληνικός κορμός, οι δυσκολίες και το BCL

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ στήνεται από την αρχή. Ο ελληνικός κορμός δεν θα είναι φέτος το «δυνατό» του χαρτί. Το βάρος θα πέσει στους ξένους και αυτό έχει εξήγηση.

Από τις πρώτες επαφές που έγιναν για μεταγραφικά θέματα στο παλατάκι προέκυψε μια δυσκολία με το θέμα των Ελλήνων. Μεγάλα κασέ, μεγάλος ανταγωνισμός… Όταν κάποια παιδιά όπως ο Γερομιχαλός ή ο Δίπλαρος βρίσκουν συμβόλαια άνω των 45.000 ευρώ πάει να πει πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση και σχετικά μικρή προσφορά. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε συνεργασίες με κάποιους Έλληνες με τον Καντσελιέρι να ρίχνει περισσότερο το βάρος της προσπάθειας του στην ανεύρεση των ξένων. Οι Έλληνες είναι απαραίτητοι για πολλούς λόγους. Μεταξύ άλλων και για τα αποδυτήρια. Το ξέρουν αυτό στον ΠΑΟΚ και για αυτό παλεύουν για κάποιες συνεργασίες. Υπάρχει όμως ξεκάθαρα μια δυσκολία.

Η χρονιά δεν θα είναι καθόλου εύκολη για το Δικέφαλο και για έναν ακόμη λόγο καθώς έχασε το… δέλεαρ του BCL. Πολλοί ξένοι παίκτες  δέχονταν στο παρελθόν να παίξουν με λιγότερα χρήματα στην ομάδα εξαιτίας της παρουσίας της στους ομίλους του BCL. Φέτος αυτό άλλαξε με τον Δικέφαλο να είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει από την προκριματική φάση. Όπως έχουμε εξηγήσει και παλαιότερα η παρουσία μιας ομάδας σε μια καλή ευρωπαϊκή διοργάνωση αποτελεί «κράχτη» για έναν παίκτη που θέλει να παρουσιάσει το ταλέντο του σε μια μεγάλη μπασκετική «πλατφόρμα». Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα προνόμιο που τα προηγούμενα χρόνια είχε κατακτήσει με το σπαθί του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παντρεύεται ο Δημήτρης Γιαννούλης!

Στης εκκλησιάς την πόρτα προσεχώς ο Δημήτρης Γιαννούλης. Εν αναμονή της απόφασης για το μέλλον του, ο 28χρονος πρώην αριστερός...

Στην ίδια κατηγορία