Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο επαναπατρισμός του Δημήτρη Γιαννούλη

Δημοφιλή

Δημήτρης Γιαννούλης ήταν και… πάει! Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ, έκαναν (φιλότιμες) προσπάθειες να «ψήσουν» τον διεθνή αριστερό μπακ να ακολουθήσει το δρόμο του επαναπατρισμού το φετινό καλοκαίρι κι έπειτα απ΄ το «game over» στη Νόριτς.

Παρεμπιπτόντως, είχαμε αποκαλύψει τον περασμένο Μάρτιο πως ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην transfer list του Τριφυλλιού εν όψει καλοκαιριού.

Προϊόντος του χρόνου οι δύο αθηναϊκές ομάδες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι», με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να εξακολουθεί να βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα τη συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό.

Το καλοκαίρι όμως είναι ακόμα μακρύ κι απρόβλεπτο. Τι σημαίνει αυτό;

Απλούστατα, πως έτσι και ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ δεν βρει αυτό που θέλει εκτός συνόρων και δεν υπογράψει σε κλαμπ του εξωτερικού, τότε θα αρχίσει να σκέφτεται πιο σοβαρά την προοπτική συνεργασίας με ελληνική ομάδα.

Κάτι που δεν είναι απαραίτητο να συμβεί τον μήνα που διανύουμε αλλά ακόμα, ακόμα και στα καλοκαιρινά μεταγραφικά… χασομέρια.

Κι αυτό καλό θα ήταν να το θυμόμαστε και να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία