Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… ευρωπαίος Κουλιεράκης

Μία σεζόν καριέρας ολοκλήρωσε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις που κατέθεσε σε Ελλάδα και Ευρώπη με την ασπρόμαυρη φανέλα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που τη φετινή αγωνιστική περίοδο ωρίμασε ποδοσφαιρικά, στάθηκε εξαιρετικά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξ ου και η στατιστική εικόνα που άφησε. Ενδεικτικό πως σε συνολικά 14 συμμετοχές, εκ των οποίων οι πέντε στους προκριματικούς αγώνες του καλοκαιριού και οι υπόλοιποι εννιά σε ομίλους έως και προημιτελική φάση, κατέγραψε τρία γκολ και μία ασίστ.

Αποκορύφωμα η εντός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εκεί όπου ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση των «ασπρόμαυρων» στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ σε κομβικά σημεία για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να «κλειδώσει» την ευρωπαϊκή του συνέχεια. Ακόμη, σημείωσε πέντε ξεκαθαρίσεις, 38/48 ακριβείς πάσες, μία πάσα κλειδί, 5/12 μακρινές μπαλιές, δύο μεγάλες ευκαιρίες και 2/3 κερδισμένες μονομαχίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη FORZA ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης απομονώνοντας τους αρτιότερους αγώνες που έδωσε καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν στάθηκε μεταξύ άλλων στη δεύτερη μάχη με τους Κροάτες, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «αν το δούμε αγωνιστικά το ματς με τη Ντιναμό στην Τούμπα ήταν απίθανο. Ήμουν πρωταγωνιστής. Επίσης το 3-2 με την ΑΕΚ, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω αυτά τα δύο. Μετά το ματς με την ΑΕΚ όλοι πιστέψαμε πως φέτος το πρωτάθλημα είναι δικό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version