Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιαννάκης γιόρτασε τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής του! (pics-video)

Δημοφιλή

Ο Γιαννάκης Παπαστεφανάκης ετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εκεί όπου θα υπάρξει μια σειρά χειρουργείων, τα οποία θα τον βοηθήσουν να περπατήσει και να πραγματοποιήσει το όνειρό του που είναι να μπει στο γήπεδο της Τούμπας όρθιος. Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ είχε τα γενέθλιά του χθες (5/9) και πέρασε μια βόλτα από τη Νέα Μεσημβρία, ώστε να πάρει τις απαραίτητες ευχές πριν το μεγάλο ταξίδι.

Μάλιστα, ο Γιαννάκης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους Μπράντον Τόμας και Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου του έδωσε την περσινή του χειμωνιάτικη ενδυμασία, την οποία είχε υποσχεθεί ότι θα του δώσει, αν τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τέλος, όλη η ομάδα του τραγούδησε το «Χρόνια πολλά» και στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ οι άνθρωποι του Δικεφάλου ετοίμασαν ένα πανό το οποίο έγραφε «Χρόνια πολλά Γιαννάκη! Σε κάθε βήμα που ονειρεύεσαι είμαστε μαζί σου».

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Λίγο πριν φύγει για Αμερική για το σημαντικό χειρουργείο του, ο Γιαννάκης επισκέφθηκε την ομάδα στη Νέα Μεσημβρία, όπου οι παίκτες τον υποδέχθηκαν με μια έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του έκαναν δώρο έναν σταυρό για να τον συνοδεύει στο ταξίδι του, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου του χάρισε κάποια από τα ρούχα που φορούσε στους αγώνες της περσινής σεζόν: το μπουφάν, τα γάντια και τον χαρακτηριστικό του σκούφο.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση, με τον Γιαννάκη να φεύγει για αυτό το σημαντικό ταξίδι με τις καλύτερες ευχές από την ομάδα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία