Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιόνσον είχε μεγάλο βάσανο μετά το 3-2 της Τούμπας…

«Μπορείς να ρωτήσεις τη σύζυγό μου, δεν κοιμήθηκα για δυο εβδομάδες. Απέμεναν 15 λεπτά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δέκα λεπτά μετά όλα τελείωσαν» εξομολογήθηκε ο Γεν Γιόνσον για το μεγάλο βάσανό του μετά το παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε δηλώσεις του ο Δανός παίκτης της ΑΕΚ, κληθείς ν’ απαντήσει στην ερώτηση για το ματς της περασμένης σεζόν, που θα ήθελε να ξαναπαίξει, τόνισε: «Θα ήθελα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γιατί πιστεύω πως μπορούσαμε να το κάνουμε! Επίσης, τα ματς που προηγούμασταν με 2-0 απέναντι σε μικρές ομάδες».

Τι άλλο είπε ο Γιόνσον;

«Το πρωτάθλημα το… χαρίσαμε στην κανονική διάρκεια απέναντι στις μικρότερες ομάδες, χωρίς ασέβεια προς αυτές, γιατί έπαιξαν καλά. Στο πρώτο ματς της χρονιάς απέναντι στον Πανσερραϊκό, φέραμε 1-1, χάσαμε 100 ευκαιρίες και φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι τότε. Με τον Παναιτωλικό προηγούμασταν με 2-0 και ήρθαμε 2-2. Το ίδιο με την Κηφισιά, με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας που νικούσαμε 1-2, έπαιζαν με 10 παίκτες και πάλι δεν κερδίσαμε γιατί φάγαμε γκολ στην τελευταία φάση. Εκεί δεν έδωσε και μία κόκκινη κάρτα. Και σε άλλα ματς είχαμε τέτοια. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά απέμεναν 15 λεπτά και νικούσαμε 1-2, ισοφάρισαν και χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Νομίζω το πρωτάθλημα το χάσαμε στα μικρά παιχνίδια, όπου δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν ήμασταν κυνικοί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version