Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο γλαφυρός Ράζβαν Λουτσέσκου

Πολλά και ενδιαφέροντα, για ακόμα μια φορά, είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Χαρτς στην Τούμπα ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αποτύπωσε με γλαφυρό τρόπο τις διαφορές αναφορικά με το περσινό και το φετινό γκρουπ, την εξέλιξη του μέσα από τις εμπειρίες που πήρε, συγκρίνοντας τη διαδικασία με το χτίσιμο ενός σπιτιού, το οποίο δεν μπορεί να να ξεκινήσει από την… σκεπή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε. Αν θέλουμε να πάμε πίσω, πρέπει να δούμε όλη τη σεζόν και πώς εξελίχθηκε. Φέτος δεν ξεκινάμε από το μηδέν.

Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν διαφορετική νοοτροπία και προσωπικότητα φέτος. Έχουμε παίκτες με διαφορετικά στοιχεία. Ένας άλλος παράγοντας είναι πως έχουμε ένα γκρουπ που είναι πιο έτοιμο. Φέτος, οι νέοι ποδοσφαιριστές μας έχουν πιο πολλές εμπειρίες, οπότε είναι πιο εύκολο να υπάρχει ομοιογένεια. Δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι, ξεκινώντας από την οροφή. Όλα τα πράγματα στη ζωή χρειάζονται χρόνο για να πετύχουν.

Πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου για να γίνεις καλύτερος. Όταν έχει όλα αυτά, αποκτάς ψυχολογία. Θέλαμε να εστιάσουμε στην καλή ψυχολογία και το καλό κλίμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς από την προετοιμασία είχαμε καλή ενέργεια».



Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Αποφεύγω να μιλάω για παίκτες μου, αλλά ο Κοτάρσκι…»

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με το Βόλο. Αναλυτικά όσα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version