Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο ιδιόρρυθμος Μπεκάλι κάνει τα πάντα στη FCSB!

Ο 65χρονος Τζίτζι Μπεκάλι ανέλαβε επίσημα την FCSB -όταν ακόμη ονομαζόταν Στεάουα – στις 23 Ιανουαρίου 2003, δηλαδή πριν από 21 χρόνια.

Κλασικός βαλκάνιος πλούσιος επιχειρηματίας δεν έχει διστάσει να έρθει στα χέρια με τον πρόεδρο της ρουμανικής ομοσπονδίας, να βρίσει τους οπαδούς της ομάδας του, να διώξει δεκάδες προπονητές. Όταν ο θρύλος, Γκεόργκι Χάτζι πήγε να συνεργαστεί μαζί του, έφυγε τρέχοντας γιατί ο Μπεκάλι ήθελε να του δίνει χαρτάκι για την ενδεκάδα.

Θαυμαστής του Τραμ, ο Μπεκάλι μετά την πτώση του καθεστώτος στη Ρουμανία έβγαλε χρήματα κάνοντας εισαγωγές διαφόρων προϊόντων κι αργότερα με το real estate. Παράλληλα με τον αθλητισμό, ξεκίνησε και μια πολιτική καριέρα, αποτυγχάνοντας να μπει στη βουλή, μέχρι που τελικά κατάφερε να εκλεγεί στην Ευρωβουλή.

Θρήσκος, κατά τα άλλα, εμφανίζεται με το προσωπείο του φιλάνθρωπου, αν και τα έχει βάλει με τους ομοφυλόφιλους, τους τσιγγάνους, τους Μουσουλμάνους, έχει εκφραστεί δεκάδες φορές μειωτικά για τις γυναίκες. «Οι γυναίκες δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο! Κι αν χτυπήσει την μπάλα στα… στήθη τους;»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ολη η σημερινή δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πολλά γκολ επιφύλασσε η ημέρα στα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλα τα αποτελέσματα κι οι σκόρερ στους σημερινούς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version