Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ο Ιντέγε την… είπε στον Εκόνγκ

Δημοφιλή

Η παρουσία του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ στην εθνική Νιγηρίας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, που φοράει ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου προκαλεί έντονες συζητήσεις στην αφρικανική χώρα.

Ο Μπράουν Ιντέγε, μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να… επιτεθεί στον Έκονγκ, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και του Άρη, να σημειώνει ότι ο έμπειρος στόπερ δεν είναι ο κατάλληλος για αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας.

«Ένας ηγέτης πρέπει να είναι κάποιος που βρίσκεται στην ομάδα για πολλά χρόνια. Στους σημερινούς «Super Eagles» δεν έχουμε πια τέτοιους παίκτες, όπως ο Ενγιάμα και ο Γιόμπο. Να δώσουμε το χρίσμα του ηγέτη στον Εκόνγκ;

Δεν έχει να κάνει με το να έχεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μπορεί ο Εκόνγκ να καθίσει με τον Όσιμεν, τον Τσουκουέζε, τον Λούκμαν και να τους μιλήσει; Όχι. Δε βλέπω τον Όσιμεν να κάθεται κάτω με τον Εκόνγκ και να ακούει όλα όσα έχει να πει χωρίς να απαντάει», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Ιντέγε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα… βάσανα ξεκίνησαν χωρίς Κωνσταντέλια για τον ΠΑΟΚ! (pics)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα (1/7) στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Χορστ, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο...

Στην ίδια κατηγορία